Mijn favorieten

Verkoopstyling en fotografie

Wonen is beleving! Tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning speuren we het hele internet af en kijken we vooral naar de woningen waarvan ons hart sneller gaat kloppen en het gevoel meteen goed is. De eerste indruk van uw huis verdient dus veel aandacht als u uw huis wilt verkopen. Naast de tips die ik u als makelaar verstrek om uw woning goed tot zijn recht te laten komen, werk ik samen met Vastgoedstyliste Anita Klement. Zij ziet in één oogopslag de mogelijkheden van een woning en speelt hier op in door uw woning verrassend te stylen en vast te leggen met haar fotografie.

 

Over verkoopstyliste Anita Klement

Met een frisse, objectieve en professionele blik creëert Anita Klement Styling, Presentatie & Fotografie een overtuigende beleving die maakt dat uw woning wordt verkocht. Van starters appartement tot vrijstaande villa. Met een klein budget zorgt zij voor een groot resultaat! Anita geeft de juiste aandacht aan alle belangrijke aspecten van uw woning, zodat er een maximaal uitnodigende sfeer ontstaat; kleur, meubels, verlichting. Alles wordt zo optimaal mogelijk afgestemd met maar één doel – uw woning zo snel mogelijk te verkopen!

 

Anita is aangesloten bij de de Nederlandse Beroepsvereniging voor Stylisten: BSN Crisp, het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) en is gecertificeerd House of KiKi Verkoopstylist.

 

In het opstartpakket bied ik gratis fotografie door Anita aan. Eventuele verkoopstyling is in overleg mogelijk. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.