Mijn favorieten

Taxaties

Een woning laten taxeren is niet alleen van toepassing wanneer u een huis aankoopt. Ook voor een verbouwingsfinanciering of het oversluiten van uw huidige hypotheek is een dergelijk rapport nodig. Als Makelaar o.z. en Register-Taxateur voer ik taxaties uit in de gemeente Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden.

 

Betrouwbare waardebepaling

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Uiteraard is de staat van een woning belangrijk. Maar de marktwaarde wordt ook beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod van lokale omgeving. Ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes, de NHG-regeling en beleid vanuit de overheid wegen mee. Ik heb de lokale kennis en expertise om uw huis op basis van al deze factoren op juiste waarde te schatten. 

 

Dienstverlening

Ik streef er naar dat u binnen een week uw rapport in handen heeft. Zo kunt u snel weer aan de slag met de verkoop, aankoop of financiering van uw woning.

 

Dit kunt u van mij verwachten als uw taxateur:
 

Erkend en gecertificeerd NRVT Register-Taxateur ;
Binnen 2 werkdagen een afspraak;
Een deskundig opgesteld taxatierapport, gevalideerd door de NWWI of TaxateursUnie;
Het taxatierapport wordt door iedere financiële instelling geaccepteerd;
Binnen 1 week na opname van de woning heeft u het taxatierapport in uw bezit.


Wanneer u meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor de taxatie van uw woning kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.